ElifBa indir

ElifBa indir

ElifBa indir
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu24.00 MB
ÜreticiDiyanet İşleri Başkanlığı
İşletim SistemiAndroid
Eklenme Tarihi5 sene önce
Yorum Yaz Hemen indir (24.00 MB)Android için indir

ElifBa indir, Kur’an öğrenmek isteyenlerin tercih edebileceği profesyonel bir uygulamadır. Arapçanın bir hayli zor olması, Kur’an öğrenme üzerinde de etkisini göstermektedir. Bu zorlu dili öğrenebilmek için başlangıç noktası kabul edilen Elif Ba’yı da çok iyi benimsemek gerekir. Size bu konuda yardımcı olabilecek dini uygulamayı bulup kullanmanız, süreci çok daha kolay kılacaktır.

ElifBa indirip kullanmaya başladığınızda Arap harflerinin yazılışını, telaffuz edilişini kolayca öğrenebilirsiniz. Bununla beraber bir de uygulamanın kolay şekilde eğitmesinden de yararlanabilirsiniz. Son derece sade ve yalın bir dille bilgi sunan uygulamalardandır.

ElifBa İndir

ElifBa indirmek istediğinizde cep telefonunuzu ya da tabletinizi kullanabilirsiniz. Android işletim sistemine sahip cep telefonları ve tabletler birkaç dakika içerisinde kolayca indirilmeye müsaittir. İndir dedikten hemen sonra aç diyerek uygulamaya girebilir anınca çalışmalara başlayabilirsiniz. Yönlendirme, doğrusunu öğretme konusunda başarılı olan uygulama tamamıyla ücretsiz şekilde indirilebilmektedir. Hiçbir ödeme yapmadan oturduğunuz yerden Kur’an harflerini öğrenebilmeniz mümkündür. Bunun için kısa bir zaman ayırıp indir demeniz yeterli olacak, uygulama cihazdaki yerini alacaktır.

808 kez indirildi
ElifBa indir Android - indirZip için YORUM YAZIN