Droid4X indir

Droid4X indir

Droid4X indir
Lisans
DilTürkçe
Dosya Boyutu2.47 MB
ÜreticiDroid4X
İşletim SistemiWindows
Eklenme Tarihi5 sene önce
Yorum Yaz Hemen indir (2.47 MB)

Droid4X Android Emülatörü indir, cep telefonlarının bilgisayarlara uyum sağlamasını sağlayan özel windows programıdır. Droid4X programı indirdiğiniz zaman cep telefonunda yapabildiğiniz her şeyi bilgisayarınızda da sorunsuz şekilde yapabildiğinizi fark edersiniz. Bununla beraber Droid4X uygulaması hem birçok kişinin kullandığı hem de güvenli bulduğu uygulamalar arasında yerini almaktadır.

Bir çeşit android emülatör uygulaması olarak bilinen Droid4X android sistemleri bilgisayarında kullanmak isteyenlere yardımcı olan uzman bir sistemdir.

Droid4X İndir

Android emülatör uygulamasını cihazınıza indirebilmek için mobil marketinizi ziyaret etmeniz gerekmektedir. Mobil markette dilediğiniz an arama yaparak bu uygulamayı bulabilir indir diyerek indirebilirsiniz. Sonrasında aç diyerek uygulamanın içine girebilir, istediğiniz ne varsa kolaylıkla kullanmaya başlayabilirsiniz.

Birçok kişi oyun uygulamaları için emülatör tercih etmektedir çünkü oyun indirdiğiniz zaman küçük ekranda daha zayıf bir cihazda oynarsınız. Bunun yerine daha büyük bir ekranda daha güçlü bir cihazla oynamak Droid4X ile mümkündür.

Droid4X Özellikler

Droid4X Windows uygulaması, Virtualbox tabanlı bir sisteme sahiptir. Bu sistem sanal işletim sistemi çalıştırma yazılımı olarak bilinmekte ve uygulama ile bilgisayar arasındaki bağı sağlamaktadır.

Bilgisayarınızda bu yazılım varsa önce onu kaldırıp daha sonra bu uygulamayı indirip kurmanız daha sağlıklı kabul edilmektedir. Sonrasında kişi bilgisayarı üzerinden ne yapmak isterse cep telefonu sistemi ile kolayca yapabilmektedir.

Bilhassa oyunlarınızı daha güçlü cihazlarda donma ve kesilme olmadan oynamak isterseniz bu uygulamanın size çok yardım edeceğinden emin olabilirsiniz.

630 kez indirildi
Droid4X Android Emülatörü indir için YORUM YAZIN