1Mobile Market

1Mobile Market

1Mobile Market
LisansÜcretsiz
Dilingilizce
Dosya Boyutu2.67.00 MB
Üretici
İşletim SistemiAndroid
Eklenme Tarihi6 sene önce
Yorum Yaz Hemen indir (2.67.00 MB)Android için indirApk indir

Ücretsiz Android Mağaza Uygulaması

1Mobile Market apk indir, alternatif android uygulama marketi arayanlar için ideal uygulamalardandır. 1Mobile Market son dönemlerde cihazlarda var olan uygulama marketleri ya kısıtlı bulunmakta ya da beğenilmemektedir. Bu gibi bir durum içinde kaldığınızda 1Mobile Market gibi kendinize uygun mobil market kullanmalısınız.

İçerisinde son güncellemelerle hazırlanmış uygulamalar bulunan 1Mobile Market aynı zamanda oldukça geniş bir ağa sahiptir. Bir alanda arattığınız uygulamaların muadilleri de hemen karşınıza sunulmaktadır.

Özellikle seçmece uygulamalara yer vermesi gerekçesiyle tercih edilen android uygulama mağazası, kişilerin nitelikli uygulamalar bulmasını sağlamaktadır.

1Mobile Market Özellikleri

1Mobile Market apk uygulama mağazası dendiğinde aklınıza yalnızca cihazınızda var olan marketler gelmemeli. Bunun yanında kapsamı çok olan daha geniş hizmet veren uygulamaları da denemeniz gerekmektedir.

Önceden yüklemiş olduğunuz uygulamaları hesap edebilen android 1Mobile Market, sizin ihtiyaç duyabileceğiniz alternatifleri önünüze çıkarmaktadır. Bu bakımdan tam anlamıyla kişisel hizmet verdiğiniz söylemek doğru olacaktır. Uygulamanın bu denli popüler olması size aynı alanda yüzlerce uygulama seçeneği sunmasıdır. Haberdar olmadığınız pek çok uygulamayı bu sayede kolayca görüp indirebilirsiniz.

 

3075 kez indirildi
Etiketler:
Android 1Mobile Market Apk indir - indirZip için YORUM YAZIN