Stack Ball Apk İndir

Stack Ball Apk İndir

Stack Ball Apk İndir
Lisans3.0
DilTürkçe
Dosya Boyutu43.1 MB
ÜreticiCASUAL AZUR GAMES
İşletim SistemiAndroid
Eklenme Tarihi4 sene önce
Yorum Yaz Android için indirApk indir

Stack Ball Apk indir, Stack Ball mobil android oyunlar arasında popüler olarak bir topu engelleri geçerek, engelleri kıra kıra aşagıya ulaştırma oyunu olarak level atlama oyunudur. Stack Ball Apk oyun dünyasının bilinen isimlerinden biri olan Ketchapp imzasını taşıyan eğlenceli bir oyundur. Stack Ball beceri gerektiren oyunlarda iyi olduğunu düşünenlerin tercih edebileceği bu oyun uygulaması, blok yığını oluşturmayı temel almaktadır.

Dışarıdan bakıldığında son derece basit görünen ancak ilerledikçe ciddi anlamda zorlaşan oyunda çift haneli bölümlere gelebilmek neredeyse imkânsızdır. Stack Ball apk oyun Temeli düzgün atmaktan başlayan oyunda amacınız uzanabildiği kadar yükseğe uzanan bir blok yığını yapmaktır. Yanlış bir hamle yaptığınızda ise oyundan sonuç alabilmeniz mümkün olmamaktadır.

Stack Apk İndir

Stack ball apk indirmek için cihazlarınızın mobil uygulama marketini ziyaret edebilirsiniz. Mobil uygulama marketinde bulabileceğiniz oyun için indir ve aç demeniz yeterlidir. Arkasından hemen oyun başlayacak ve ne kadar başarılı olduğunuzu göstermeniz için bir şans doğacaktır.

Kullanıcı dostu arayüzü ve son derece sade mantığı ile Stack indirip kullanmak kolaydır. Herkese hitap ettiği için oyunda yer alabilmek ve anlayarak basit şekilde oynayabilmek mümkündür. Keyif alacağınız bu oyunu her an dilediğiniz her yerde rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

420 kez indirildi
Stack Ball Apk İndir Android - indirZip için YORUM YAZIN