Twist Hit Apk indir

Twist Hit Apk indir

Twist Hit Apk indir
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu33.7 MB
ÜreticiSayGames
İşletim SistemiAndroid
Eklenme Tarihi4 sene önce
Yorum Yaz Hemen indir (33.7 MB)Android için indirApk indir

Twist Hit apk indir, Twist Hit android beceri level atlamalı güzel bir oyun uygulamasıdır. Twist Hit oyunu halka şeklinde iç içe girmiş renklerden oluşan keyifli ve eğlenceli bir top oyunudur. Dışarıdan bakıldığında hemen anlaşılması çok mümkün olmasa da yalnızca bir bölüm oynadığınızda oyun uygulamasını çözebilmeniz mümkündür. Bunun için uygulamayı indirip deneyerek sizin için ne kadar eğlenceli olduğunu görebilirsiniz.

Top oyunları arasında en ilgi çekici olanlardan biri de Twist Hit’tir. Çizgi film çizimleri ve renkleri ile oyuncuyu kendine bağlamayı başaran uygulama birkaç dakikalık bölümlerden oluşmaktadır. Kesilen ağaçların diplerinden yenisini çıkarmak için topla hedefi tutturmanız gerekmektedir. Bu sayede o noktada yeni bir ağaç meydana getirebilmeniz mümkündür.

Twist Hit İndir

Twist Hit oynamak için öncelikle uygulamayı indirmek gerekmektedir. Android işletim sistemine sahip cep telefonları ve tabletler için uyumlu olan bu uygulama birkaç dakika içerisinde inebilmektedir. Twist Hit mobil uygulama marketinizden bu uygulamayı indirip arkasından onay vermeniz yeterlidir.

Uygulamayı indirdikten hemen sonra açabilir, oynamaya birinci bölüm itibariyle başlayabilirsiniz.  İlk bölümlerde kolay gibi görünse de oyunun sonraki bölümleri oldukça zorlayıcı olabilmektedir.

353 kez indirildi
Twist Hit Apk indir Android - indirZip için YORUM YAZIN