Galaxy Sky Shooting apk indir

Galaxy Sky Shooting apk indir

Galaxy Sky Shooting apk indir
Lisans1.2
DilTürkçe
Dosya Boyutu29.7 MB
Üretici
İşletim SistemiAndroid
Eklenme Tarihi4 sene önce
Yorum Yaz Hemen indir (29.7 MB)Android için indirApk indir

Galaxy Sky Shooting apk indir, Android mobil cihazlarda uzayda savaş ve gerilim dolu bir uzay oyununa hazır olun. Galaxy Sky Shooting oyunu arcade oyunlarla keyif almak isteyenlerin tercih edebileceği donanıma sahiptir. Uzayın derinliklerine gideceğiniz bu oyunda istediğiniz her türlü maceraya atılabilir, savaş becerilerinizi ortaya koyabilirsiniz. Rengârenk teması, etkileyici grafikleri ve gözle görülebilecek gerçekliği ile oyun uygulamasından keyif almanız kaçınılmazdır.

Galaxy Sky Shooting apk indirip oynayanlar, oyunun piyasadaki birçok oyundan farklı olduğunu ve özellikle bu yönüyle tercih ettiğini dile getirmektedir. Savaş oyunlarına farklı bir bakış açısıyla bakmak istediğinizde Galaxy Sky Shooting indirip deneyim elde edebilirsiniz.

Galaxy Sky Shooting Apk İndir

Galaxy Sky Shooting oynayanlardan biri olabilmek için uygulamayı cep telefonunuza ya da tabletinize indirmeniz gerekmektedir. Cep telefonunuza da tabletinize de birkaç dakika içerisinde inecek olan uygulama cihazda hatırı sayılır oranda yer kaplamaktadır.

Tamamıyla ücretsiz şekilde oynayabileceğiniz Galaxy Sky Shooting oyunu, kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kısa sürede kavranabilmektedir. Basit bir sistemi olduğu için oyundan istediğiniz şekilde sonuç alabilir, dilediğiniz kadar uzun süre oynayabilirsiniz. Büyük küçük herkesin ilgisini çekebilecek bir oyun olduğundan emin olabilirsiniz.

455 kez indirildi
Galaxy Sky Shooting apk indir Android - indirZip için YORUM YAZIN