Helix Jump Apk indir

Helix Jump Apk indir

Helix Jump Apk indir
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu
ÜreticiVOODOO
İşletim SistemiAndroid
Eklenme Tarihi5 sene önce
Yorum Yaz Hemen indir ()Android için indirApk indir

Helix Jump apk, Zıplama beceri olarak bir çok kişi tarafından beğenilerek izlenen bir android oyunudur. Keyifli zaman geçirmek niyetinde olanlara hitap eden başarılı android uygulamadır. Uygulamanın özellikle farklı bir konsepte sahip olması birçok kişinin ilgisini çekmektedir. Helezon kuleden zıplayarak oynanan bir çeşit oyun uygulaması olan Helix Jump, zıplama becerinize göre sonuç vermektedir. Kuleyi zıplayarak ne kadar başarılı şekilde geçerseniz oyunda o kadar hızlı şekilde ilerleme kaydedebilirsiniz.

Dikkat, beceri ve sabır gerektiren Helix Jump indirdikten sonra hemen başlayan ve oyuncunun konsantrasyon seviyesini arttıran bir oyundur.

Helix Jump Apk İndir

Helix Jump apk indirmek için android işletimli cihaza sahip olmak yeterlidir. Mobil uygulama mağazasını ziyaret edip oyunu aratmak, arkasından indir demek yeterli olmaktadır. İnen oyun hemen başlamakta ve dokunmatik ekranı ne kadar iyi kullanabildiğinizi test etmektedir. Bir anlık hatayı dahi kabul etmeyen oyunda boşluğa düşerseniz sıfırdan başlamanız gerekmektedir.

Grafikleri son derece başarılı şekilde hazırlanmış olan Helix Jump oyunun ayrıca iki renkli tabletleri ve hareket donanımı da ilgi çekici görünmektedir. Oynarken sıkılmadan vakit geçirmek mümkündür.

356 kez indirildi
Helix Jump Apk indir Android - indirZip için YORUM YAZIN