Şeker Patlatma Oyunu indir

Şeker Patlatma Oyunu indir

Şeker Patlatma Oyunu indir
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu58.8 MB
ÜreticiFDG
İşletim SistemiAndroid
Eklenme Tarihi5 sene önce
Yorum Yaz Hemen indir (58.8 MB)Android için indir

Şeker Patlatma Oyunu indir, Candy Crush Saga diye de bilinen ve benzerlerinin sıklıkla her platformda yer aldığı android mobil oyunudur. Son dönemlerde daha da sıklaşan şeker patlama türünde oyunlar temel olarak beceri oyunlarıdır. Beceri oyunlarında başarı elde edebilmek biraz zaman alır çünkü ilk bölümler ne kadar kolaysa son bölümler bir o kadar zordur. Yüzlerce bölümden oluşan Şeker Patlatma Oyunu için de aynı şey geçerlidir çünkü ilk bölümlerde kolay daha sonra zor bir süreç sizleri beklemektedir.

Şeker Patlatma Oyunu Candy Crush Sagaİndir

Şeker Patlatma Oyunu indirmek isteyenler ilk olarak mobil marketlerini ziyaret etmeliler. Android işletim sistemine sahip olan cihazlara indirmek için mobil marketten oyunu bulmak yeterlidir. Sonrasında indir deyip indirmek ve aç deyip aktif şekilde oynamaya başlayabilmek mümkündür. Birkaç dakika içinde inen oyunu dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz. Bunun için cihazınızda çok fazla yer olmasına gerek yoktur çünkü oyun çok fazla yer kaplamayan bir oyundur.

Şeker Patlatma Oyunu Özellikler

Şeker Patlatma Oyunu (Candy Crush Saga) kendi için 3 ayrı kategoriden oluşmaktadır. Bu 3 kategoriden ilki klasik mod, ikincisi yeni mod ve üçüncüsü de zamana karşı moddur. Özellikle zaman karşı olan modda ihtiyacınız olan ilk beceri hızlı olmaktadır. Oyunda size yardımcı olacak bonuslar ve ekstra şekerler de verilmektedir. Bunlarla beraber benzer olan şekerleri atlattığınızda yüksek puanlar alabilir, oyunu daha hızlı bir şekilde bitirme şansı elde edebilirsiniz.

6153 kez indirildi
Şeker Patlatma Oyunu indir Android - indirZip için YORUM YAZIN