Jungle Marble Blast indir

Jungle Marble Blast indir

Jungle Marble Blast indir
Lisans
Dilingilizce
Dosya Boyutu38.01 Mb
Üreticicoolstudios
İşletim SistemiAndroid
Eklenme Tarihi4 sene önce
Yorum Yaz Hemen indir (38.01 Mb)Android için indirApk indir

Jungle Marble Blast indir, popüler oyun geliştiricilerden biri olan Cat Studio tarafından geliştirilmiştir. Bilenen bir oyun tarzı olmasına karşın birçok kişinin ilgisini çeken oyun bulmacaya sistemine dayanmaktadır. Tercih ettiğiniz an indirip renkleri bir araya getirip puanları toplayabilirsiniz.

Giriş kapısından çıkış kapısına doğru ilerleyen renkli toplar elinizde bulunan topla patlatılabilir. Sizin yapmanız gereken topların çıkış kapısına ulaşmadan bitmesini sağlamaktır. Son derece otantik ve bir o kadar da keyifli bir düzene sahip olan oyun uygulamasında aradığınız heyecanı da bulabilirsiniz.

Jungle Marble Blast İndir

Jungle Marble Blast indirmek için android işletimli cep telefonları ve tabletleri kullanmanız gerekmektedir. Android işletim sistemine sahip cep telefonları ve tabletler birkaç dakika içerisinde oyunu indirip çalıştırmak için uygundur. Tamamıyla ücretsiz şekilde indirilip kullanılabilen oyun zaman kaybetmeden başlatılabilmektedir. Jungle Marble Blast apk Oynayan herkesin hayran kaldığı Jungle Marble Blast indirdikten sonra cihazı yormadan oynanabilen bir oyundur. Şarj konusunda da yer konusunda da sıkıntıya neden olmadığı için herkesin beğenisini kazanmakta severek oynanan oyunlar arasında yer almaktadır.

479 kez indirildi
Jungle Marble Blast indir Android - indirZip için YORUM YAZIN